Informatie

We hebben het een paar jaar moeten missen, maar vorig jaar (2023) was Voorburg Jazz Culinair eindelijk weer terug op de vertrouwde plek aan de Van Schagenstraat in het Huygenskwartier, het gezellige oude centrum van Voorburg. Zoals inmiddels in het nieuws is geweest gaat het festival verder onder de naam Jazz in Voorburg, het culinaire karakter is er door de jaren heen een beetje afgegaan. Niettemin staat er ook dit jaar een goede bar (die we met vrijwillgers zelf runnen!), 2 food stands met o.a. barbecue en 2 foodtrucks, zodat het op dat vlak ook goed toeven is op het festival.

Op het podium aan de Van Schagenstraat in het Huygenskwartier (Historisch Centrum) wordt een breed programma gepresenteerd, waarin naast nationaal en internationaal vermaarde Jazzmusici veel ruimte wordt geboden aan lokaal en regionaal Jazztalent. Dit jaar ook weeer met een tweede podium aan de kant van de Herenstraat.

 

Inmiddels zijn we druk bezig met de programmering van de nieuwe editie. Klik hier voor het programma van de voorgaande jaren.

Houd deze website en onze facebookpagina in de gaten m.b.t. al het nieuws over programma, artiesten en deelnemers!